Andre van Zoggel

Sierpleisters en stucwerk in 's-Hertogenbosch

Stuckwerk

 U wilt graag dat uw wanden en plafonds er stralend uitzien. Met onze jarenlange ervaring en brede aanbod zit u wel goed. Wij steken uw plafonds en wanden in een nieuw jasje. U kunt bij de wand- en plafondafwerking van uw woning kiezen uit verschillende materialen en kleuren. Duurzame, mooie en strakke plafond- en wandafwerking: dat is waar Aannemers- en Klussenbedrijf Andre van Zoggel in 's-Hertogenbosch voor staat.

Spackspuitwerk
Spackspuitwerk is een fraaie en voordelige wand- en plafondafwerking. Het is snel en eenvoudig en bovendien een zeer mooie en economische oplossing om uw muur te renoveren. Het is een populaire techniek die een vergelijkbaar effect heeft als dat van stucwerk. Aannemers- en Klussenbedrijf Andre van Zoggel verzorgt spackspuitwerk in diverse kleuren. Dit spackspuitwerk is vooral gebruikelijk als wand- en plafondafwerking in veel nieuwbouwwoningen, met als overwegend verschil dat het spackspuitwerk dat wij aanbrengen uitsluitend bestaat uit Brandercrystal of Brillant. Dit in verband met de duurzaamheid en de schrobvastheid.

Sierpleisters
Aannemers- en Klussenbedrijf Andre van Zoggel verzorgt zogenoemde korrelpleisters, zoals spachtelputz, structuurpleister en barokpleister. Deze sierpleisters zijn van een wat meer degelijke en luxere klasse dan de spackspuitpleisters. Ze zijn te verwerken in diverse korrelgroottes en in de meest gangbare kleuren. De verwerking van deze pleisters vereist enige voorbereiding zoals het vlak maken en voorlijmen (in de juiste kleur) van de ondergrond.Speciale afwerking

Sommige ruimtes vragen om een speciale afwerking. Eén van deze speciale afwerkingen is Brander Stucco of Brander Stuccomat. Dit soort designpleister geeft een speciaal marmereffect en Stuccomat geeft ook nog een fluweelzachte glans. Ideaal voor een entree, hal of vergaderruimte. Ook kan men Stucco gebruiken op kleinere enkele wanden of als speciaal effect op een meubelstuk of schouw.

Luxere afwerkingen
Omdat er veel behoefte is aan luxere afwerkingen voor natte ruimtes zoals keukens, toiletten en badkamers, zijn er door diverse fabrikanten designpleisters ontwikkeld die zich hiervoor uitstekend lenen. Voorbeelden hiervan zijn de luxe oorspronkelijk Italiaanse pleisters van Spatula Stuhhi. Ook kunnen we Mortex Mineral Skin voor u plaatsen. Dit dunne en veelzijdige pleistermateriaal is uitermate geschikt voor organische vormen, is slijtvast, waterdicht en verkrijgbaar in elke kleur die u maar wilt. Voor een meer robuuste look kunnen wij beton ciré voor u plaatsen. Deze naadloze en schokbestendige pleister geeft de look van beton, met alle voordelen van een pleister. Zie voor meer informatie www.PUURkleur.com.

Decoratieve wandafwerking
Om een degelijke en decoratieve wandafwerking te verkrijgen in de badkamer en keuken kan men kiezen voor Tadelakt. Dit is een natuurlijke hydraulische designpleister die stamt uit de Grieks-Romeinse tijd. Dit materiaal wordt veel gebruikt in Noord-Afrika, om de waterbakken en hammamruimtes waterdicht te maken. Eén aanmerking bij dit soort designpleister: het is erg bewerkelijk en daarmee zeer kostbaar.Voor professionals
Aannemers- en Klussenbedrijf Andre van Zoggel verzorgt voor de zakelijke markt professioneel spackspuitwerk in opdracht van aannemers en stukadoorsbedrijven met service in heel Nederland.